BARRACUDA 6

Perfekt for fiske og kystfart!

 

Barracuda 6 er allsidig, sporty og robust, med et dekk optimalisert for fiske og mange smarte tilpassninger. Dra nytte av opplevelsen som er oppnådd under Barracuda Tour. Den er perfekt for fiske og kystfart.
Bygget på de nyeste utenbordskrogene utviklet av Beneteau, er Barracuda 6 rask til å plane og er ekstremt stabil i gang. Den store cockpiten har en innebygd fiskestasjon med agnbrønn. Bøyen kan nås med via den store gangveien og har nok en komfortabel fiskestasjon. Båten kan leveres i åpen versjon eller med skyvedør akter og på siden. Den har en forkabin med mulighet for seng og plass til toalett.
Inspirert av skandinavisk design, er det antracittgråe layouten innvendig lett å vedlikeholde og vil aldri gå ut av mote. Med en profil som skiller seg ut fra mengden, har Barracuda 6 de sterke egenskapene til sine ”brødre”. Den er morsom, smidig og robust, med alle tilpasninger optimalisert og et stort utvalg av ekstra utstyr.
Med pilothousåpningen på styrbordside er det lett å sirkulere om bord. To sidebenkssseter kan legges til den avtagbare benken på baksiden av cockpiten. Dette gir bedre komfort til mannskapet ved forankring eller når man er i gang. samtidig som det gir rikelig med åpen plass for fiske. Barracuda 6 leveres med tre forskjellige motortyper – 90, 115 og 140 hk – som passer til kreftene som trengs for fin gange og fart med ulik vannmotstand.