Askeladden C65 Center Console

C65 Center Console er Askeladdens nye sports båt og er tredje båt ut på den nye C65-Plattformen. Båten tilbyr en stor åpen cockpit med sentrert konsoll med god beskyttelse fra elementene og ergonomisk passasje fra forut til akter på begge sider av konsollen.

Akterdekket tar med seg de unike løsningene fra C65 Cruiser og C65 Bow Rider. Med full passasje fra akter cockpit til den store badeplattformen ”forlenges” dørken og gir enkel adgang til bading og vannsport uten å måtte klatre over rekka.

Akterbenken har vipperygg slik at man etter en dukkert kan slappe av på hekken og se på andre som leker seg i vannet.

Center Console løsningen tilbyr i tillegg stor og åpen cockpit perfekt for vannsport, soling og fiske. Det er lagt stor vekt på ergonomi og passasjen fra baug til akter er optimalisert i denne båten
Unikt for klassen – Stort og komfortabelt kabin med spyletoalett og konsoll- og skrogvindu
Center Console båtene i denne klassen mangler en ordentlig kabin og toalett løsning. Selv om mange foretrekker cockpit løsningen til senter konsoll båtene får dette mange til å velge Day Cruiser konseptet i denne klassen fordi dette konseptet tilbyr ordentlige kabin for overnatting samt toalett løsninger med skjerming fra omgivelsen.

Denne mangelen i senter konsoll konseptet har vi løst i den nye C65 Center Console. Denne båten tilbyr et stort og rommelig kabin med toalett. Her er det soveplass til to voksne med ergonomisk inngang. Båten har også to store konsoll- og skrogvindu som gjør kabinen lys og trivelig. Velger du Topline utstyrspakken får du spyletoalett og tank med trykkvann, belysning og ventilasjon!

Med C65 Center Console markerer Askeladden videreføringen av en serie nyheter som vil glede det norske båtmarkedet i årene som kommer!