AMT 150 R

AMT R-serien har lenge blitt hyllet i båtpressen. Bra kjøreegenskaper, høy kvalitet, godt utformet førersete og tørr, god stabilitet er ettertraktede egenskaper hos AMT sine konsollbåter. Dermed er de også et solid og trygt valg for et strålende liv på sjøen.

Myk gange, tørr båttur
AMT 150R er ekte kvalitet i den hendige 4,5 meter-klassen. Båten har et smidig skrog med dyp V-bunn som gjør båtturen både behagelig, myk og tørr.

Båten passer utmerket for både unge og gamle, og er en lett modell som klarer seg med lite motorkraft. Med en 30 hk motor fra Honda vil båten oppnå en fart på hele 25 knop med to personer om bord, noe som er mer enn tilstrekkelig for å flytte seg raskt og effektivt til sjøs. AMT 150 R er rimelig i innkjøp og drift, samt at AMT-båter har meget god annenhåndsverdi. Det gjør en slik båtpakke økonomisk fornuftig.

Meget brukervennlig og praktisk båt
Båten er lett å transportere og enkel å sette ut på sjøen for en person. Det er praktisk om man har behov for båten flere steder eller om man ønsker å ta med seg båten på tur bak på bilen.

En godt gjennomtenkt innredning med god oppbevaringsplass og egen ankerboks gjør båten lett å rengjøre, og den vil fungere perfekt som fiskebåt. AMT 150R har også meget romslig dørk og er lett å laste og losse. Båten er lett å betjene og krever ingen stor motor, noe som gjør valget smartere.

Alltid til havn
Den nye AMT 150 R appellerer til et bredt publikum. Det er en enkel båt til bruk på sommerhytten eller som en stilfull og elegant fritidsbåt for bruk i mer bynære områder. Den stødige sikkerheten gjør båten velegnet for familier som trenger båt til transport og fiske, eller for unge mennesker som liker det sporty og lekne båtlivet med vannski og tube.

AMT har sikkerhet som sitt aller største fortrinn. AMT 150R er fornuftig bygget og utstyrt og har det viktige, synkefrie Alltid til havn-designet og unike, blokkeringsfrie selvlensingssystemet. I tillegg til alt standardutstyret, finnes en rekke nøye utvalgt tilbehør som gjør din AMT 150R mer personlig.